sábado, 31 de mayo de 2008

El Motiu d'aquest bloc


El concepte Ateneu va més enllà del entranyable recinte ubicat al carrer xile de la ciutat de Rubí, no és només un espai físic, un edifici o punt de trobada, contempla altres aspectes, relacions, vivències, tendències i realitats que es donen cada dia de les nostres vides.

L'Ateneu és una manera d'entre la convivència, de compartir il·lusions i reptes, de treballar per la inclusió social o la interculturalitat, de difondre els valors de la ciutadania i l'associacionisme....una manera molt humana d'entendre Rubí!!!

Ara, en aquests moments díficils on el treball desenvolupat al llarg dels darrers sis anys pot finalitzar de la manera més impensable, volem compartir amb tothom que ho desitgi les reflexions, experiències i anecdotes que vagin sortint.

El present bloc vol ser la veu de totes aquelles persones que els agrada la ciutadania a Rubí, així posem a disposició el present espai per divulgar els pesaments, denúncies, reflexions..., només ens heu d'enviar l'escrit i serà publicat.

L'Ateneu de Rubí és ciutadà!
lateneuderubi@gmail.com

5 comentarios:

miriambr dijo...

estic molt indignada amb tot el que passa a l'ajuntament de rubí, però com que sé que els sentiments de tots i totes són els mateixos respecte el problema de l'Ateneu o de l'Associacionisme a Rubí, proposo que per la festa Major ens rebel·len, que ens unim més que mai i fem una bona manifestació, una festa alternativa a a la que ens proposen des de l'Ajuntament, algu, el que sigui, però que sigui per que tota la gent de la ciutat vegi aquesta injustícia... Ens hem d'organitzar més que mai i fer qualcosa!!!!!!

Rubinenc dijo...

aunque se veia venir siempre es duro cuando llega el golpe definitivo, personalmente me parece bastante injusta la actitud del ayuntamiento hacia las entidades en general que no pueden controlar (manipular). El ateneu era un ejemplo de cogestion y lugar de encuentro de todas/os akellos que no podian pagarse un local y todas/os akellos que de forma voluntaria realizaban acciones en beneficio de la ciudad sin esperar nada a cambio... a nivel personal en lo que pueda ayudar...

Ánimos

La petjada dijo...

molt fort! m'acabo de llevar amb un mail que parlava d'aquest bloc i m'he quedat mort... cal fer alguna cosa!

Toni Valdívia dijo...

Per l'associacionisme lliure, per l'esperit crític i constructiu, per la diversitat i pluralitat d'idees, cal dir NO a aquest tancament i cal dir SÍ al projecte Ateneu i felicitar i agraïr, l'esforç fet des de la Coordinadora. I recordeu només es perden les lliutes que s'abandonen!
I aquesta no l'abandonarem pas.

Sonia dijo...

No puedo dar crédito!!! Hace casi una década que ya no vivo en Rubí pero, sin duda, muchos de mis mejores recuerdos están asociados con el Ateneu. Ánimo en vuestra lucha.