jueves, 5 de junio de 2008

Per contrastar amb els Mitjans de Comunicació sobre el tema Ateneu

Els partits polítics i la societat en general s'haurien de començar a acostumar a fer arribar les seves notes de premsa als nous mitjans de comunicació digitals, els quals arriben a molta més gent que els mitjans convencionals locals.

En aquests dies que comencen a sortir publicades a la premsa les diferents argumentacions, aquí teniu els comunicats que en un principi s'han fet arribar als Mitjans, curiositats de la vida, el que surt publicat en la premsa posant noms i cognoms aquí eviten pronunciar el nom de persones concretes.......

Aquí us deixem els següents comunicats:

Comunicat enviat als Mitjans de Comunicació per part de l'Ajuntament de Rubí sobre el tema de l'Ateneu.

Comunicat enviat als Mitjans de Comunicació per part d'ERC sobre el tema de l'Ateneu.

1 comentario:

stanis dijo...

Jo no he vist cap nom ni al comunicat de l'Ajuntament ni al comunicat de Esquerra.
Quin es el problema? Calers com sempre. La ajuntament no paga perque les comptes son dubtoses.Es tracta de presentar comptes correctes i netes. Es tem parlant de diners publics i aixó s'ha de manegar amb molta cura.
Dono suport a la Coordinadora d'Entitas pero alguna cosa no s'ha fet com cal.
Estic d'acord en que l'Ateneu es dels ciutadans pero aixó no vol dir que ens puguem gastar el diners de qualsevol manera.
Si el pressupost era curt s'havia de dir i resaltar molt abans fins aconseguir un acord. Ara no val peque qui paga les consecuencias son els treballadors i els ciutadans que no poden gaudir d'allo que es seu.

D'aixo en dieu bona gestió? D'aixo s'en diu desgabell!
Qui sén fa resposable? Aixó a l'empresa privada s'arregla amb un bon control pero está clar que en aquest cas no n'hi ha. Qui controlaba?Que feia el gerent? Son preguntes que s'han d'aclarir i res mes senzill per ferho que una auditoria d'un organisme independent.
Primer assegurem el funcionament i despres rentem l'imatge que es prou penosa.
S'han posat solucions a sobre de la taula per garantir la continuitat, ara falta la segona part.
Pel be de la ciutat i de les entitats esperem que s'clareixi del tot.